Våren 2023 bjuder vi som vanligt in till våra månadsträffar i Rådsalen på Fullersta torg i Huddinge centrum.  Nu börjar det bli en vana att vi har dem på torsdagskvällar. Första helgfria trosdagen februari – juni. Vi hoppas att det ska bidra till att vi blir ännu fler som träffas och umgås under trevliga former och diskuterar sådant på NPF-tema som är viktigt för oss. Som vanligt är både medlemmar och ännu inte medlemmar lika välkomna.

Och vi fortsätter med våra NPF-anpassade promenader förstås som vi nu kallar Promenera mera med Attention. Aktuella tider och platser hittar du här.

En nyhet våren 2023 är att vi anordnar fler aktiviteter på tema Kreativitet & Kultur. Ett exempel är Målarboksgympa som du kan läsa mer om här.

Torsdagsträffar våren 2023

Tiderna är
Kl 17.30 Dörrarna öppnas och och vi fixar rejäl fika tillsammans.
Välkommen att titta in när det passar dig. Du kan alltid ta upp olika frågor och funderingar på NPF-tema.
Kl 20.00 Siktar vi på att senast vara klara.

2 februari

Tema: Aktuella NPF-frågor. Stora delar av styrelsen är värd så då får du träffa oss också.

2 mars

Då är det dags för Årsmöte. Även här öppnas dörrarna kl 17.30 för er som vill vara med och göra iordning tacobuffén som vi bjuder på kl 18-19. För då kan vi börja själva årsmötet kl 19 och när det r klart en stunds underhållning med trubaduren David Andersson. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga här på hemsidan innan årsmötet. Anmäl dig via mejl.

6 april

Ja, det är Skärtorsdag men det räknas inte som en riktig helgdag så vi passar på att fira in pPåsken med matig fika på påsk-tema. Tema i övrigt: Aktuella NPF-frågor. Stora delar av styrelsen är värd så då får du träffa oss också.

4 maj

Tema: Aktuella NPF-frågor. Stora delar av styrelsen är värd så då får du träffa oss också.

1 juni

Tema: Då bjuder vi på picknick i parken vid Fullersta gård i Huddinge.  Stora delar av styrelsen är värd så då får du träffa oss också. i år kör vi tema Familje-picknick då det sammanfaller med Attention Riks temavecka Föräldraskap.


Medlemsträffar i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem