Nästa möte med Anhörignätverket

Attention Huddinge-Botkyrka-Salem välkomnar er alla till ”våra” lokaler i Rådsalen vid Fullerstatorget i Huddinge Centrum, måndag 18 februari kl 9-12.
Rådsalen har egen ingång från torget, mellan portarna nr 4 och 6.

(Klicka på bilden för en större version.)

Rådsalen är gamla butikslokaler som en gång i tiden huserade Systembolaget i Huddinge, innan Huddinge centrum helt byggdes om på 1980-talet. Här har huddingeavdelningar av ett stort antal funktionshinderföreningar sina kanslier, och gemensamma lokaler för våra möten och aktiviteter.

Fullerstatorget ligger på norra sidan av pendeltågsstationen, precis som bussterminalen. Kommer du med bil verkar det vara bättre parkeringsmöjligheter i P-husen vid själva centrum, med parkering i tre timmar. Tydligen bara en timme på Fullerstasidan.

Vägbeskrivning: Från gångtunneln under järnvägen går man alltså mot norra sidan. Efter uppgången till bussterminalen och restaurang Kebabtorget på vänster sida ser du en genomgång genom huset på din högra sida. När du gått genom den ser du en stor parkering åt höger, strax också en liten ljusblå kioskbyggnad där det säljs Thaimat till vänster, och bakom ligger själva Fullerstatorget.

(Klicka på bilden för en större version.)

Ta sikte mot indiska Tandooriköket, så kommer du strax fram till Rådsalen på vänster sida där det också är rullstolsramp upp till den egna ingången. På ljustavlan bredvid ingången kommer skyltarna ”Rådsalen” och ”Attention” att vara tända. Välkommen in!

Här kan du anmäla att du kommer: