Vill du vattengympa vårterminen 2019? Bästa träningen för dig med NPF – Vattengympa! Omsluten av varmt, snällt vatten tränar du på ditt sätt. Gruppträning och ändå på dina egna villkor. Vi i Attention Huddinge Botkyrka Salem kan nu för första gången erbjuda möjlighet för Attentions medlemmar gruppträning i bassäng. Och det i vårt närområde på Huddinge sjukhus och på kvällstid vilket är väldigt passande för vattengympa. Du sover extra gott efter träning i vatten.

Kontakta oss om du vill veta mer och anmäla dig

Vill du veta mer och anmäla dig till ett prova på-pass eller till hela vårterminen hör av dig så att du kan börja träna snarast! Vårterminen börjar redan tisdag den 15 januari 2019 men det går bra att hoppa in i gruppen när som under terminens gång. Vi har delat upp vårterminen. Den första omgången är till och med den 9 april 2019. Sen får vi se om vi tar en kortare omgång till under våren. Gruppträningen är bara öppen för vuxna från 18 år och uppåt. Tiden är tisdagar kl 18.30 – 19.15. Föranmälan behövs och träningen har en rimlig kostnad vare sig du betalar för ett enstaka prova på-pass eller för resterande termin.

Enklast att få kontakt är att ringa eller sms:a Lisel Humla Sjöstedt, klubbmästare i Attention Huddinge Botkyrka Salem och ansvarig för vattengympa-träningen. Henne når du på mobilnummer 070-755 88 44. Lämna gärna meddelande om ingen svarar. Syns ditt nummer blir du ändå uppringd eller får sms. Föredrar du e-post skriv till klubb@attention-hubosa.se. Vattengympa passar bra som ämnesrad, till exempel.

Om bassängen

Du behöver inte kunna simma för att att vattengympa. Bassängen har tre nivåer med olika djup. Du tränar främst i lodrätt läge och gör allt som det passar dig. Det finns stång att hålla i liksom olika flytredskap. Bassängen är varm,  32-34 grader. Det finns två omklädningsrum, ett för damer, ett för herrar. Det finns ingen bastu.

Vattengympa

Så här tar du dig till bassängen på Huddinge Sjukhus

När du väl är framme vid entrén till bassängen behöver du vänta på att bli insläppt för entrédörren är låst så dags. Vattengympaledaren Anna kommer ut och öppnar ca kl 18.15. Men innan dess ska du ta dig dit och här är olika alternativ:

Hitta hit med kollektivtrafik: Hållplats: Huddinge sjukhus (Karolinska sjukhuset Huddinge) Pendeltågsstation: Flemingsbergs station

Ingång: Huvudentrén. Gå in genom huvudentrén, fortsätt rakt fram förbi cafét och apoteket längst ner i korridoren. Sväng sedan höger ta trappa/hiss ner till plan 4. Gå mot Rehabgatan 1-4 genom branddörrarna. Skyltat med Rehabgatan 4, R42/R44, Fysioterapiavdelning.

Hitta hit med färdtjänst: Huddinge sjukhus (Karolinska sjukhuset Huddinge) Entré R2. Ingång: Entré R2. Gå in genom entrén och sedan direkt till höger genom dörren. Skyltat med Rehabgatan 4, R42/R44, Fysioterapiavdelning. Färdtjänst kan stanna 0-50 meter från entrén.

Hitta hit med egen bil: Huddinge sjukhus (Karolinska sjukhuset Huddinge). Entré R2. Ingång: Entré R2.

Arrangörer

Aktiviteten arrangeras av Attention Huddinge Botkyrka Salem tillsammans med Föreningen HjärtLung Huddinge och Hjärt- & Lungsjukas Länsförening i Stockholms Län.