Nördiga intressen överlappar ofta med NPF, och Attention Huddinge-Botkyrka-Salem och Galaktiska Liftarrörelsen bjuder tillsammans in till firande av tidernas 42-årsjubileum!

Söndag 8 mars 2020 från 18.00
Kom så dags som du vill mellan 18 och 23.30, observera dock obligatorisk anmälan nedan. Jubileet infaller 23.30.
(Första avsnittet av den ursprungliga radioserien sändes allra första gången 22.30 GMT den 8 mars 1978.)
Vi umgås, diskuterar, ser eventuellt klipp ur tv-serien från 1981 och filmen från 2005…

23.30 lyssnar vi ”i realtid fast 42 år senare” på första avsnittet av radioserien.

Tre veckor senare, söndag 29 mars, följer vi upp efter den söndagens ordinarie Attention-aktivitet i Rådsalen med likadan realtidsavlyssning 23.30 av fjärde avsnittet, där avslöjandet av talet 42 som ”svaret på den yttersta frågan om livet, universum och allting” hördes för första gången i världshistorien. Alla de tre första avsnitten kommer att spelas upp dessförinnan med start 21.30.

Vi bjuder på jordnötter och läsk/vatten. Öl får du ta med själv under ansvar.

Klicka på bilden av affischen för evenemanget för att få upp den som pdf.

För att veta vilka mängder jordnötter och läsk/vatten vi behöver köpa behöver du anmäla här att du tänker komma! Skicka en anmälan när du bestämmer dig för att komma i vilket fall som helst, så vet vi att du kommer. Välkommen är du hur sent du än anmäler dig. Det finns ju öppna butiker några timmar efter 18.00, men satsa på att köpa med egna jordnötter om du anmäler dig och avreser efter 17.00 samma dag.

[contact-form to=’anders@pemer.net’ subject=’Anmälan till Liftarguiden fyller 42 8/3′][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Telefon” type=”tel” required=”true” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]