Glad Påsk, kära medlemmar!
På måndag är det annandag påsk, vilket ni förstås anat att vi helt missade när vi spikade vårens mötesdatum och gjorde vykort och allt. Så fort vi höll på att frankera de färdiga och redan adresserade korten upptäcktes förstås fadäsen. Så kan det gå! 😉 Å andra sidan är det också världsautismdagen. Vi förstår om det inte kommer så många, men vi hoppas att det åtminstone blir några! Temat denna gång är perspektiv och evidens med Rebecca Silverstein, “hur vet man vad som är sant”. Vi bjuder som vanligt på fika och lättare förtäring. Alltså måndag 2 april i Rådsalen. Från 17.30 finns vi på plats, 18.00 bjuder vi på fika och tilltugg, och 19.00 börjar kvällens program och beräknas vara slut till 20.30. Vi försöker också tänka på att ha en bensträckare mitt i.


Årsmötet
På årsmötet var vi elva medlemmar närvarande plus trubaduren David Andersson som rundade av kvällen med sin föreställning, “visornas fantom med Aspergers syndrom”. Två nya ansikten valdes in i styrelsen, Marianne Rimbark som blev ny kassör efter Kenny som lämnar den uppgiften men sitter kvar i styrelsen, och Martin Nilsson blev ny suppleant. Christina Karlsson blev också ny revisorssuppleant. Undertecknad blev omvald för ett fjärde år i rad som ordförande.


Filmtajm…
Första filmvisningen av filmen “Utanför din dörr” med Tourettes-tema och Attentions Eric Donell som upphovsman och i huvudrollen var inte så populär, det kom ingen utifrån medlemsskaran. Vi hoppas att “I rymden finns inga känslor” kan locka lite bättre, lördag 12 maj, strax efter maj månads måndagsträff där Erik Hedvall talar om språkets betydelse och språkstörningar. Lagom till dess kommer en ny påminnelse strax innan, precis som nu.

Väl mött!

Styrelsen, genom Anders Pemer, ordförande och webmaster