Tredje gången gillt i Botkyrka
I morgon är det tredje tillfället i Broängsgården i Solbo i Tumba. Kurvorna pekar uppåt, hur många kan vi bli i morgon? Kommer du?

Kl 18.00 träffas vi i Vuxenskolans lokaler på Falkvägen 42, strax intill Dalvägen ner mot Grödinge. Kommunalt kan man åka buss 715 från Tumba station mot Solbo. Den tar ca tio minuter och går i kvartstrafik så dags. Det går en sådan buss 17.48 från Tumba. Hållplats Broängsvägen (den näst sista) ligger rakt framför huset!


Diagnosträff hemma hos Anders
På lördag är det dags för närmaste träff för dig med egen diagnos hemma hos undertecknad. Öppet hus från 14.00 på Sandavägen 1J i Vårsta, bottenplanet. Det finns fika, fikabröd, dryck och tilltugg. Man får gärna ta med det man själv vill ha, och de flesta närvarande brukar gå och äta middag tillsammans framåt kvällen på Restaurang Lilla Vårsta.


Fokus på… ”Hjälp! Personliga ombud och anhörigstöd”
Till november månads måndagsträff i Huddinge nu på måndag har vi klart med besök av anhörigstödsansvariga och personliga ombud från Botkyrka och Huddinge. Rådsalen, Fullerstatorget 4, Huddinge, som har egen ingång mellan portarna 4 och 6.
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län.

Måndag 5 november. Från 17.30 finns vi på plats, 18.00 bjuder vi på ”matigt” fika, och 19.00 börjar kvällens program, och håller på till 20.30 som längst. Med en bensträckarpaus någonstans i mitten.


Väl mött i morgon, på tisdag, och under hösten!

Styrelsen, genom Anders Pemer, ordförande och webmaster