Senaste nytt från Attention Hu-Bo-Sa
Efter ett ganska slitsamt drygt år börjar fungerande rutiner komma på plats sedan riksförbundet gjorde ett aningen mindre välförberett byte av medlemsregistersystem. Nu kommer mailutskick att kunna göras via Mailchimp.

Vattengympa!
Vill du vattengympa vårterminen 2019? Bästa träningen för dig med NPF – Vattengympa! Omsluten av varmt, snällt vatten tränar du på ditt sätt. Gruppträning och ändå på dina egna villkor. Vi i Attention Huddinge Botkyrka Salem kan nu för första gången erbjuda möjlighet för Attentions medlemmar gruppträning i bassäng. Och det i vårt närområde på Huddinge sjukhus och på kvällstid vilket är väldigt passande för vattengympa. Du sover extra gott efter träning i vatten. Läs mer här.

Första måndagsträffen
Måndag 4 februari kommer Jonna Bornemark och talar om Autism, känslor och etisk stress. Årets första måndagsträff i Rådsalen, Fullerstatorget 4 (egen ingång mellan portarna nr 4 och 6). Från 17.30 finns vi på plats, 18.00 bjuder vi på ”matigt” fika, och 19.00 börjar kvällens program, och håller på till 20.30 som längst. Med en bensträckarpaus någonstans i mitten.

Jonna Bornemark, född 1973, är docent i filosofi och lektor vid Centrum för praktisk kunskap vid Södertörns högskola. Hon är för närvarande aktiv inom en rad forskningsprojekt inom praktisk kunskap, fenomenologi och religionsfilosofi. Några intresseområden är bildningsfrågor, kvinnan i filosofin, interaktion mellan häst och människa, kroppslighet, mätbarhetens gränser, relationen mellan erfarenhet och teori. Hon medverkar tämligen frekvent i programmet Filosofiska rummet i P1.

Träff i Botkyrka
Redan på onsdag 30 januari blir vårterminens första medlemsträff i Botkyrka, i Broängsgården, Falkvägen 42 i Tumba (Solbo). Vi håller öppet för drop-in 18.00-21.00 i ett av mötesrummen. så du är alltså välkommen oavsett hur dags under de timmarna du kan komma. Vi träffas och umgås, fikar och pratar om vad vi vill. Om ett sådant intresse uppstår framöver kan det förstås även bli aktuellt med speciella teman och eventuella inbjudna gäster också vid botkyrkaträffarna. Buss 715 går från Tumba station mot Solbo, hållplats Broängsvägen ligger rakt framför huset! Vi bjuder på fika.

Anhörigträffar
I höstas gjorde vi ett försök med anhörigträffar i Botkyrka i samarbete med kommunens anhörigstöd. I vår har vi dessvärre inte möjlighet att försöka på nytt. Träffarna i Stuvsta, som pågått i olika former våren och hösten 2018 får däremot en fortsättning, en torsdag varje månad, varje gång med ett tema. Kostnad 200 kronor för hela terminen. Dessutom en föreläsning tisdag 5 februari med Sofia Camnerin, ”Om vardagens kamper,glädjeämnen och kriser – att försonas med det liv som är vårt”.

Hemsidan
Kalendarium med alla aktiviteter, senaste nytt osv finns förstås alltid på vår hemsida, www.attention-hubosa.se.