Attention Huddinge-Botkyrka-Salem har ”våra” lokaler i Rådsalen vid Fullerstatorget i Huddinge Centrum.
Rådsalen har egen ingång från torget, mellan portarna nr 4 och 6. Den ingången håller vi normalt sett alltid öppen vid våra arrangemang i stora salen.

(Klicka på bilden för en större version.)

Rådsalen är gamla butikslokaler som en gång i tiden huserade Systembolaget i Huddinge, innan Huddinge centrum helt byggdes om på 1980-talet. Här har huddingeavdelningar av ett stort antal funktionshinderföreningar sina kanslier, och gemensamma lokaler för möten och aktiviteter.

Attention Huddinge-Botkyrka, som vi hette då, fick information och inbjudan att vara med i Rådsalen 2014, då det inte fanns någon mer kanslilokal över till oss, så vi har under de första åren bara haft förvaringsutrymmen i lokalen och tillgång till den för aktiviteter som alla andra. Men 2019 blev det ändring på detta och det tidigare minsta mötesrummet, som hette ”X-et” efter konstnären Sven X-et Erixson, har blivit vårt kansli som vi har börjat möblera och få riktigt trevlig ordning på.

Fullerstatorget ligger på norra sidan av pendeltågsstationen, precis som bussterminalen. Kommer du med bil verkar det vara bättre parkeringsmöjligheter i P-husen vid själva centrum, med parkering i tre timmar. Tydligen bara en timme på Fullerstasidan.

Vägbeskrivning: Från gångtunneln under järnvägen går man alltså mot norra sidan. Efter uppgången till bussterminalen och restaurang Milano Grill och Pizza (tidigare Kebabtorget) på vänster sida ser du en genomgång genom huset på din högra sida. När du gått genom den ser du en stor parkering åt höger, strax också en liten ljusblå kioskbyggnad där det säljs Thaimat till vänster, och bakom ligger själva Fullerstatorget.

(Klicka på bilden för en större version.)

Det finns också en trappa upp till höger direkt när du kommer ut från gångtunneln under järnvägsspåren, före det nybyggda cykelparkeringshuset, där du kan gå förbi samma hus på andra sidan.

(Klicka på bilden för en större version.)

Ta sikte mot indiska Tandooriköket, så kommer du strax fram till Rådsalen på vänster sida där det också är rullstolsramp upp till den egna ingången. På ljustavlan bredvid ingången är skyltarna ”Rådsalen” och ”Attention” tända. Välkommen in!

Var du på väg till en aktivitet i själva Rådsalen är du framme, men skulle du på möte med oss på vårt eget kontor är det en liten bit kvar:

(Klicka på bilden för en större version.)