Premiär i Botkyrka!
Så där, då! Då är det dags för nypremiär på kompletterande medlemsträffar i Botkyrka. På onsdag 12 september kl 18.00 bjuder vi in till Broängsgården, Vuxenskolans lokaler på Falkvägen 42 i området Solbo i Tumba, strax intill Dalvägen ner mot Grödinge. Kommunalt kan man åka buss 715 från Tumba station mot Solbo. Den tar ca tio minuter och går i kvartstrafik så dags. Det går en sådan buss 17.48 från Tumba. Hållplats Broängsvägen (den näst sista) ligger rakt framför huset!

Kommer man med bil är det parkeringsplatsen man kan se bakom hållplatsstolpen och trädet till vänster i bild. Infart till parkeringen är från Falkvägen i bortre änden av bilden. Bussen stannar på Vattravägen.

Vi kör en ren premiärträff och känner oss för i lokalen. Ordet är fritt och vi bjuder på lite festligt att äta och dricka. Varmt välkommen!


Anhörigträffarna i Botkyrka

Alla bitar är på väg att falla på plats, det blir ordförande Anders och kassör Marianne som kommer att leda nästan alla träffar. Tydligen hade en tidig annons hunnit leta sig ut någonstans som hävdar mötesdagar onsdagar, vilket var tanken efter första planeringsmötet före sommaren. Första datumet är i varje fall satt till 2 oktober, och det blir i Subtopia i Alby. Det blir varje vecka, men med uppehåll 30 oktober pga höstlövet den veckan. Sedan fortsätter det fram till 27 november. Håll utkik! Vi återkommer med anmälningsmöjligheter när som helst.


Diagnosträffar i Vårsta
Nytt för i höst är att Attention HuBoSa går in som medarrangör på alla träffar undertecknad håller för vuxna med egen diagnos hemma hos mig i Vårsta. Ungefär en lördag per månad håller jag öppet hus eftermiddag och kväll från och med 14.00, och sedan några år finns också fredagsträffarna som börjar 17.30 med middag på Restaurang Lilla Vårsta för de som kan och vill, alternativt kan man komma direkt till mig kl 19.00.

Mer om alla aktiviteter finns på hemsidan.

Väl mött på onsdag, och under hösten!

Styrelsen, genom Anders Pemer, ordförande och webmaster