Onsdagens botkyrkaträff INSTÄLLD
Ibland blir det inte som man tänkt sig, och ibland visar det sig dessutom med kort varsel. Botkyrkaträffen i Broängsgården får lov att ställas in nu i mars. Hittills har det aldrig kommit mer än 1-2 personer utöver arrangören, så vi får väl hoppas att ingen hade planerat att gå den här gången (det kom ingen alls på träffen i februari). Men välkomna framöver!
Alltså ingen medlemsträff i Botkyrka onsdag 27 mars.


Att förstå din handläggare
På måndag har vi inte tänkt aprilskämta, utan vår vice ordförande Erik Hedvall kommer verkligen att föreläsa på temat Att förstå din handläggare.

17.30 öppnar vi dörrarna.
18.00 dukar vi upp en middagsbuffé.
19.00 föreläser Erik, med sikte på att vara färdig 20.30 inklusive en bensträckare mitt i..
21.00 siktar vi på att kunna stänga lokalen.


Vår podd!
Erik och klubbmästare Lisel har just startat vår podd, där det nu finns ett inslag ute som handlar om den kommande föreläsningen. Kan du inte komma och höra föreläsningen kan du åtminstone få bra smakprov på den i detta inslag. Och du som kan komma på måndag blir förhoppningsvis bara än mer taggad att göra det.
Poddens sida på vår hemsida: https://attention-hubosa.se/podden/
Direkt till själva podden: https://anchor.fm/attentionhubosa/


Hitta till Rådsalen
Har du inte varit i Rådsalen ännu kanske du inte vet riktigt var den ligger och har svårt att hitta dit. Förhoppningsvis kan den nya sidan med information, bilder och vägbeskrivning från Huddinge station till Rådsalen råda bot på det:
Så hittar du till Rådsalen.

Väl mött!
Styrelsen, genom Anders Pemer, ordförande och webmaster.