Hej, medlemmar!

Här är lite som har samlats ihop, som vi vill få ut till er!

Kom sanningen närmare
Hej medlem i Attention, vi behöver dig!
Kom med i vår glada grupp! Det är ett par luckor i styrelsen, så hör av dig så får du veta mer. Vårt arbete behövs för att förmedla kunskap så vi kommer sanningen om NPF närmare.
Kallelse till årsmötet har gått ut till alla medlemmar per post. Mer om årsmötet och att vi hoppas hitta lite fler aktiva här:
https://attention-hubosa.se/arsmote-2018/


Information för medlemmar som bor i Botkyrka
Vi har fått information från kultur- och fritidsförvaltningen i Botkyrka om rabattkort till bad, gym och racketspel till invånare med särskilda behov, och sommarläger för barn i kommunen med särskilda behov.

Som du kan ha sett på vår hemsida så startar också Botkyrkas anhörigverksamhet i samband med Röda Korset en serie anhörigträffar för föräldrar till barn med NPF, nu till veckan.

Mer om bägge delar, inklusive kontaktinformation, finns på vår nyhetssida: https://attention-hubosa.se/nyheter/


Stor succé för föräldraträffarna i Stuvsta!
Det blev stor uppslutning till föräldraträffarna som dragit igång i Stuvstakyrkan, och vårens träffar är i princip helt fulltecknade. Kontaktinformation för att veta mer och kanske ställa dig i kö till hösten redan nu finns på denna sida: https://bilda.nu/studiecirkel/ar-du-en-npf-foralder-147550
Under våren kan du annars hålla koll på föräldraträffarna i Salem, som traditionellt brukar träffas första onsdagen varje månad. Kontaktkanal är deras Facebooksida, https://www.facebook.com/Föräldrar-nätverk-till-tonårsbarn-med-ADHD-382995211803767/


Och sist men inte minst… filmtajm!
Lördagarna 10 mars och 12 maj visar vi film i Rådsalen, Utanför din dörr från 2002 med Tourette-tema, och I rymden finns inga känslor från 2010 med Asperger-tema.
Mer om det här: https://attention-hubosa.se/filmtajm/

Hoppas vi ses på årsmöte, filmträffar, och får se några av er ansluta till styrelsen…

Väl mött!

Styrelsen, genom Anders Pemer, ordförande och webmaster