Styrelsen 2021 i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem

Nyfiken på vår nya styrelse – här är vi

Vår nya styrelse för 2021 är nästan samma styrelse som för 2020. Vi vet ju alla att tiden sedan vårt förra årsmöte våren 2020 inte har varit lätt för föreningsverksamhet överhuvudtaget och kanske också i synnerhet för vår förening.

Så här ser styrelsen 2021 ut

Men nu är det nu och vi i styrelsen har fortfarande, våren och sommaren 2021 våra styrelsemöten online. Vi använder Zoom, om du undrar. Och så här såg vi ut på ett av våra styrelsemöten våren 2021:


Styrelsen 2021 i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem

Längst upp till vänster har vi vår ordförande sedan flera år, Anders Pemer. Om vi fortsätter åt höger så hittar vi översta rutan undertecknad, Lisel Humla Sjöstedt. Då vi är lite färre än vanligt i årets styrelse så får jag ta hand om uppdraget att vara vice ordförande. Dessförinnan har jag i flera år haft vår alldeles egen instiftade post som Klubbmästare. En klubbmästare ser till att vi har det trevligt. Jag har fortfarande den uppgiften.

Om vi går till den undre raden så har vi till vänster vår sekreterare Marianne Rimbark. Hon är också vårt ankare vad gäller skolfrågor. Ännu ett ankare har vi till höger om Marianne. Det är vår långvarige kassör Kenny Kvarnström.

Vår trogna suppleant Inger Lundin var inte med på bilden. Vi ser fram emot att kunna ha styrelsemöten igen i vår lokal Rådsalen vid Fullersta torg i centrala Huddinge.

Om du vill höra av dig till oss

Har du något du vill ta upp med oss i styrelsen hör gärna av dig. Du hittar kontaktuppgifter till oss på den här sidan.

Vill du skriva mer öppet är du välkommen att lämna kommentar hr under också. Vi hörs och ses hoppas jag.

 

 

Av Lisel Humla Sjöstedt

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + sexton =