Skolfrågor och NPF
|

Prat med NPF-perspektiv om skola och föräldraskap den 4 oktober

Välkommen till vår nästa månadsträff måndag den 4 oktober i vår lokal vid Fullerstatorg i centra Huddinge. Du ser vår lokal när du kommer till Fullerstatorg. Vi öppnar dörrarna kl 17.30 då de som vill kan vara med och förbereda kvällens fika. Sen avslutar vi cirka kl 20.

Beroende på vartifrån du kommer kan nedanstående bilder förhoppningsvis vara till hjälp för dig som kanske behöver lite guidning hit. Här kan du få hjälp av Google maps också.

Vägen till vår lokal på Fullersta torg i Hudding

Sannolikt pratar vi bland annat om föräldraskap ur NPF-perspektiv

Värdinna på den här träffen är Marianne Rimbark, vår lokalförenings sekreterare. Hon är starkt engagerad i skolfrågor och därmed också föräldra- och familjefrågor. Basinkomst eller medborgarlön som det också kallas är också en av hennes frågor. Hon är vår intressepolitiska  representant i flera olika sammanhang.

Marianne Rimbark, Attention Huddinge Botkyrka Salem pratar bland annat om föräldraskap ur NPF-perspektiv

Våra månadsträffar är öppna för alla

Sammantaget borgar det för en både givande och trevlig kväll. Våra månadsträffar är öppna även för de som ännu inte är medlemmar i Attention.

Utlottning av vinster till våra gäster

Vi har kommit på den roliga idé att lotta ut DVD-filmen Utanför din dörr med och av Eric Donell bland de som kommer på våra träffar. Bara en sån sak.För ja, filmen har NPF-perspektiv.

EUtanför din dörr - en bra film med NPF-perspektiv

Vi finns även på Facebook

 

Du hittar det här evenemanget även på Facebook. Där kan du vara med i försnacket om du vill. Eller för den delen det går ju bra att kommentera här också.

Nästa träff måndag den 1 november

Alla våra måndagsträffar har självklart NPF-perspektiv. så även vår träff i november där vår ordförande Anders Pemer är värd. Bland allt som kan komma att samtalas om där räknar vi med att Anders berättar om sin stora erfarenhet av att arrangera trevliga samkväm. Sa jag att han gör det med NPF-persepktiv…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 3 =