Nyfiken på Hemmagympa med Fröken Humla
| |

Nyfiken på Hemmagympa med NPF-anpassning?

Om du är nyfiken på Hemmagympa med NPF-anpassning så har du kommit rätt. HEmmagympa i sig finns det många fördelar med för dig med NPF. HEmmagympa online erbjuder för det mesta ännu fler fördelar ur NPF-perspektiv. Och Hemmagympa online med medveten NPF-anpassning ger dig nästan garanti på att det funkar för dig med NPF att få din träning gjord. Det är faktiskt det viktigaste, att träningen blir gjord. Eller vad säjer du?

Vad är Hemmagympa med NPF-anpassning?

Rent praktiskt så sänds den via YouTube och du kan vara med live på bestämda tider eller träna när du vill i efterhand. För att få tillgång till gympa-passen behöver du registrera dig som medlem. Det kan alla göra gratis och bli bronsmedlemmar. Då får du tillgång till ett fåtal gympapass, men bra nog ändå. Blir du silvermedlem får du all Hemmagympa online med Fröken Humla. Så här kan det se ut på ett gympapass. Här kan du spana in hemmagympa online och testa lite.

Hemmagympa med Fröken Humla

Vänta nu, vem är Fröken Humla?

Fröken Humla heter egentligen Lisel Humla Sjöstedt, därav smeknamnet. Och det är jag som skriver den här texten. För jag, Lisel Humla Sjöstedt är klubbmästare i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem. Mitt yrke är att vara gruppträningsinstruktör och utbildare i/utvecklare av anpassad träning. Mina kunder är främst olika föreningar inom funktionsnedsättningsområdet. De anlitar mig för att leda gruppträningspass eller för att utbilda/inspirera instruktörer.

I ett projekt genom Attention Huddinge-Botkyrka-Salem har vi utvecklat det vi kallar NPF-gympa. Det gjorde vi en gympasal men som tiderna nu är, sommaren 2020, så är online en bättre och säkrare gympasal för alla. Så det jag nu gör som Fröken Humla är att hålla anpassade gympapass online genom det vi kallar Hemmagympa online med Fröken Humla.

NPF-gympa i gympasal

Hur är Hemmagympa med Fröken Humla NPF-anpassad?

Bästa svar för du i ett tidigare blogg-inlägg här på sajten: Bästa träningen för dig sommaren 2020

Och har du läst så här långt kommer du säkert själv på hur NPF-anpassad Hemmagympa online skulle kunna vara bra för dig. Vad skulle göra det möjligt för dig att få till en regelbunden fysisk aktivitet? Vad står på din önskelista för att göra det möjligt? Förhoppningsvis stämmer det tillräckligt mycket överens med hur Hemmagympa online är upplagt.

Är det dags att höra Fröken Humlas syn på saken?

Vad säjs om en video på 9 minuter där du t o m kan vara med och sittgympa litegrann. Allt det där d kan läsa om här kommer med på sitt sätt i videon. Inte exakt samma ord me det är bra att saker säjs på olika sätt.

Så, vad tänker du nu, om du har tagit del av videon? Är du redo ta emot det din lokalförening Attention Huddinge-Botkyrka bjuder dig på som medlem?

Belöning för att du tagit dig ändå hit – gratis Hemmagympa online silver

Du som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem blir alltså  bjuden resten av sommaren (t o m 31 augusti 2020) på Hemmagympa online med Fröken Humla som silver-medlem. Du behöver bara göra en sak för att starta den processen. Det är att skicka ett meddelande till oss att du vill bli silvermedlem. När du gjort det får du ett mail tillbaka med en länk där du kan registrera ditt konto och sen hamnar du direkt på medlemsportalen för Hemmagympa online silver.

Det är det där första steget som ska tas, eller hur. Och ditt första steg är att skriva ditt namn, för- och efternamn samt en mailadress och bara skicka iväg. Rutan där du kan skriva meddelande kan du lämna tom eller passa på att skriva in dina frågor och funderingar.

Varmt välkommen till NPF-vänlig Hemmagympa online med Fröken Humla!

[contact-form to=”klubb@attention-hubosa.se” subject=”Hemmagympa online-intresserad”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + sjutton =