Anders Pemers NPF-träffar
|

Nyfiken på Pemers legendariska NPF-träffar

”Normisar ger sig icke besvär”.  Ett av många befriande uttalanden i den här artikeln om Anders Pemers NPF-träffar (Attention 1/2020). Vill du uppleva hur det är att vara med på en Pemer-träff i verkligheten så har du möjlighet måndag kväll den 1 november i Huddinge centrum. Och skulle du läsa det här senare så finns alltid framtiden med nya tider.

Välkommen till en NPF-träff om NPF-träffar

som arrangeras av lokalföreningen Attention Huddinge-Botkyrka-Salem i vår lokal Rådsalen måndag den 1 november kl 18-20. Vi bjuder på mackor och fika. Dörrarna på Fullerstatorget brukar öppnas redan kl 17.30 för dig som vill vara med och förbereda. Och vanligtvis brukar det krävas ansträngning att sluta i tid…

Våra måndags-månadsträffar är öppna för alla nyfikna, vare sig du ännu är medlem eller ej. Och vare sig du har NPF-diagnos eller ej. Så även ”Normisar” är självklart välkomna.

Värd för vår måndagsträff i november är Anders Pemer som också är ordförande i vår lokalförening. Han kommer att berätta mer om sina NPF-träffar som nu har funnits i många år och ägt rum i olika formen genom olika organsationer. Kanske har du varit med på någon av Anders träffar eller läst om dem, t ex i medlemstidningen Attention (nr 1, 2020).

Anders Pemers NPF-träffar. Fotograf Staffan Vilcans.

Vad ska du kalla dina NPF-träffar Pemer?

Under årens lopp och beroende på i vilket forum han riktat sig till har träffarna  kallats Asperger-träffar, Aspie-träffar, NPF-träffar eller bara träffar. Lite oklart om benämningen Pemer-träffar använts officiellt. Men det är undertecknads förslag till benämning. Det blir till att prata om det på måndag kväll också. Eller på kommande träffar.

NPF-träffar på lokal eller i hemma-miljö?

På tal om det så har faktiskt Pemer, som är vad Anders Pemer brukar kallas, en träff inplanerad till söndag den 31 oktober. På lokal. Eller i alla fall i vår föreningslokal, Skulle du mot all förmodan se det här innan dess så öppnas dörrarna kl 14. Sluttid lite oklart. Kanske att du har större möjligheter att hänga på nästa Pemer-träff söndag den 28 november. Då från kl 16. På samma ställe. Och ja, det är första advent. Trevligt.  Här kan du kolla in vårt Kalendarium.

Välkommen på våra kommande måndagsträffar

som vi alltså har första helgfria måndagen, augusti-december samt februari-juni. Hm, det blir nog enklare att kolla i vårt kalendarium istället för att lättare se vad som gäller för tid, plats och innehåll. Och avslutningsvis är det är alltid bra att slänga in länk till en vägbeskrivning och visa bilder på vår lokal.

Så hittar du till vår lokal på Fullerstatorget i Huddinge
Så hittar du till vår lokal på Fullerstatorget i Huddinge

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 19 =