Lisel Humla Sitt ner-gympa
| |

Bästa träningen för dig sommaren 2020?

Grattis du som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem. Du har fått en guldbiljett till bästa träningen i sommar för dig. Din bästa träning ur många perspektiv. Vi ska gå igenom det. Men först berätta vad den där guldbiljetten innebär.

Bästa träningen

Hemmagympa online hela sommaren för medlemmar

Du som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem har fått möjlighet att bli silver-medlem i Hemmagympa online med Fröken Humla. Din guldbiljett ger dig ett silver-medlemskap. Medlemskapet gäller från och med nu när du läser det här till och med 31 augusti. Vill du veta vad som ingår i Hemmagympa online med Fröken Humla innan du anmäler dig eller vill du bli silver-medlem direkt. Vi är alla olika.

NPF-gympa i Hemmagympa online med Fröken Humla

Kanske känner du till att vi i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem genomförde ett projekt för några år sedan för att testa NPF-gympa. Ansvarig för NPF-gympa var nuvarande klubbmästare och som också skriver den här texten, Lisel Humla Sjöstedt. Ja, just det, Fröken Humla. Här har vi tre glada herrar på NPF-gympan 2017.

NPF-gympaVi i föreningen kunde inte fortsätta med NPF-gympa då men nu finns den inbyggd i den Hemmagympa online som Fröken Humla erbjuder föreningar och privatpersoner. Det jag, Lisel Humla Sjöstedt jobbar med i vanliga fall är just att vara gruppträningsinstruktör åt olika intresseorganisationer inom funktionsnedsättningsområdet. Men som tiderna nu är gympar vi online istället för i gympasal eller bassäng. Bara det att du gympar hemma och online gör det till NPF-gympa.

 

 

NPF-gympa & Hemmagympa online blir bästa träningen i sommar

Det kan ju vara bra att kolla in lite mer i detalj vad Hemmagympa online med Fröken Humla är. Det finns en hel sida full med prova på-pass på några minuter upp till hela pass med Stå upp-gympa och Sitt ner-gympa samt Minigympa som det heter i Hemmagympa online-världen. På sidan kan privat-personer bli medlem men det är bara här som du som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem kan bli silvermedlem utan kostnad för din del.

Bästa träningen är den som blir av

Det som gör Hemmagympa online med Fröken Humla till NPF-gympa går att lista. Vi tar argumenten huller om buller.

 • Ingen annan ser dig när du gympar
 • Du kan vara klädd hur som helst
 • Du kan anpassa rörelserna efter hur du vill göra dem
 • Du behöver inte åka hemifrån
 • Du kan träna när du vill om det passar dig
 • Du kan träna live på bestämda tider om det passar dig
 • Musiken är ganska låg och vi använder klassisk musik och instrumentalmusik
 • Gympafröken är snäll och pedagogisk
 • Rörelserna är anpassade efter vanligt förekommande svårigheter
 • Vi chattar med varandra i anslutning till gympan eller skriver i forumet till varandra
 • Vi tränar sånt som brukar vara bra för olika NPF-diagnoser som t ex koordination och kroppskännedom
 • Regelbundet schema
 • Gympan upplagd efter FYSS rekommendationer (Fysisk aktivitet 150 min/vecka)
 • live-pass varje vardag
 • ett stort bibliotek med inspelade gympapass
 • sms-påminnelser och/ellr via Messenger
 • Fröken Humla har olika kläder för att särskilja de olika passen
 • medlemsportal med allt du behöver för att ha koll

Det finns säkert många fler argument för att Hemmagympa online med Fröken Humla är bra för oss i NPF-svängen. Det är väl värt att pröva. Och det gör du enklast genom att registrerar konto som silver-föreningsmedlem.

När du blir silver-föreningsmedlem

Då får du tillgång till medlemsportalen för silver-medlemmar. Där hittar du aktuellt schema och aktuellt pass. Där finns också ett bibliotek med alla tidigare gympapass. Hemmagympa online med Fröken Humla startade den 16 mars 2020 på grund av de omständigheter vi nu lever under. Vi har ett forum som du gärna får sätta lite fart på genom att skriva trevliga saker. Gympapassen sänds via Youtube och det vi kallar Fredagsmys och Minigympa sänder vi via LiveWebinar (som vi också använder för Attentions medlemsmöten online .Läs mer om hur LiveWebinar funkar här: På bilden är det Fröken Humla som har online-möte med Lisel Humla Sjöstedt. Du är varmt välkommen att vara med så vi blir fler…

Medlemsmöte online

Låt oss sammanfatta bästa träningen för sommaren 2020

När du har undersökt lagom för just dig vad Hemmagympa online med Fröken Humla är så kan du enkelt och gratis registrera ditt medlemsskap här. Det gäller till och med den 31 augusti. Det är enkelt att registrera dig som medlem. Du behöver skriva in vilken förening du tillhör och om du vill ha sms-påminnelser innan de dagliga live-passen fyller du också ditt mobilnummer. Du registrera ditt silver-föreningsmedlemskap här.

Fröken Humla hälsar dig välkommen till Hemmagympa online

Vi i styrelsen i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem hoppas att du som r medlem uppskattar möjligheten att skapa den bästa träningen för dig i sommar. Och jag, Lisel Humla Sjöstedt, klubbmästare i föreningen hälsar dig välkommen även som Fröken Humla. Jag hoppas vi ses i Hemmagympa online!

Lisel Humla Sitt ner-gympa

Ps. Hör av dig till oss i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem om du har några undringar du vill klara ut innan du eventuellt går med i Hemmagympa online med Fröken Humla. Du kan naturligtvis också fråga Fröken Humla….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − sju =