Promenera mera i Vårby Herrgårdspark med Attention
|

Promenera mera i Vårby Herrgårdspark

Vi som är värdar för Promenera mera i Vårby Herrgårdspark är lokalföreningen Attention Huddinge-Botkyrka-Salem. Promenera mera är ett pilotprojekt genom Attention Stockholms län där de olika lokalföreningarna bjuder in till NPF-vänliga promenader. Den här gången, lördag den 22 juli 2023 utforskar vi Vårby Herrgårdspark som ligger just i Huddinge och väldigt nära Botkyrka.

Promenera mera i Vårby Herrgårdspark med Attention Huddinge-Botkyrka-Salem

Alla är välkomna att Promenera mera i Vårby Herrgårdspark

Promenaderna är öppna för alla som vill vara med. Troligtvis lockar det oss som gillar tanken NPF-vänliga promenader. Det tillhör allmänt hyfs att varje gång en inte helt vanlig förkortning används förklara den. NPF står för Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi kan strunta helt i n-ordet för det går att variera. Och det är NPF som står i fokus för Attention.

Varje Promenera mera med Attention har minst en promenadvärd. Just den här gången är det Lisel Humla Sjöstedt som faktiskt representerar både Attention Huddinge-Botkyrka-Salem och Attention Stockholms län.

Mer om Projektet Promenera mera med Attention

Pilotprojektet Promenera har till stor del sitt ursprung just i vår lokalförening, Attention Huddinge-Botkyrka-Salem. Det kan du till exempel kolla in mer i tidigare inlägg här. Nu har det växt vidare till att omfatta allt fler av Stockholms läns olika lokalföreningar. Dessutom har vi också testat på att vandra. Just NPF-vandringar var också en av start-idéerna för projektet Promenera mera. Det är skillnad på att vandra och promenera…

Mer om att Promenera mera i Vårby Herrgårdspark

En sak som skiljer promenader från vandringar är att det oftare är lättare att gå på en promenad. Det är verkligen lätt att promenera mera i Vårby Herrgårdspark. Det tuffaste är nog att promenera till Vårby Herrgårdspark. Från Tunnelbanan i Vårby gård vill säga. Där har vi första samlingsmöjligheten.

Den andra samlingsplatsen är vid hållplatsen Vårby brygga, på samma sida som Mälaren. Då är vi i princip redan i Vårby Herrgårdspark. Mer om resväg och samlingstider är bäst att kolla in på Attention Stockholms läns sida om Promenera mera med Attention. Men för dig som absolut vill veta här och nu så samlas de som vill kl 11 vid t-bana Vårby gård och sedan vid busshållplats Vårby brygga kl 11.30. Vilken dag sa vi? Jo, lördag den 22 juli anno 2023.

Träffas vid hållplats Vårby brygga för att Promenera mera med Attention

Ännu ett skäl till att Promenera mer i Vårby Herrgårdspark

Att vi redan har så fina foton från Vårby herrgårdspark har sina skäl. Vi i styrelsen för Attention Huddinge-Botkyrka-Salem har varit på studieresa till Birka på Björkö. En härlig upplevelse som vi tror askulle kunna vara en trevlig gemensam upplevelse för vår lokalförenings medlemmar sommaren 2024. Men det pratar vi mer om annorstädes. Vi kan börja med att kolla in var båten till och från Birka lägger till vid Vårby brygga…

Vårby brygga och båten till och från Birka

Vad gör vi om det regnar?

Om det regnar träffas vi i alla fall och promenerar. För alla har ju kläder efter väder och det blir ett sådant härligt äventyr och minne oavsett väder. Men vi kan väl avsluta med en väderprognos från SMHI. Det gråa är låga moln och regnet har inte hunnit börja än när vi ändå ska vara klara. Temperaturen är perfekt att promenera i. Vi får väl se hur det blir på lördag den 22 juli…

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 9 =