| |

Hitta dina Gympa-superkrafter

Vad är det nu klubbmästare Lisel Humla har hittat på? Gympa-superkrafter? Vad är det för något? Snabbt och sammanfattat svar direkt: För att få din så viktiga och välgörande regelbundna fysiska träning gjord behöver du dina gympa-superkrafter. Eller hur…

Vad är Gympa-superkrafter?

En filosofisk fråga, eller hur. Vilken tur då att Attention Huddinge-Botkyrka-Salems klubbmästare Lisel Humla ägnar sig åt filosofisk friskvård och är utbildad FAR-ledare. Naturligtvis är jag också mycket annat, men det får räcka för tillfället.  Och frågan vad Gympa-superkrafter är kommer att ventileras, vändas och vridas på i en livesändning på Youtube onsdag kl 19 den 1 juli. Efter det kan vi nog alla bättre svara på fråga: Vad är Gympa-superkrafter`?

Här kan du Hitta dina Gympa-superkrafter

Det ger extra energi att vara med när ”föreläsningen” sänds live. Du kan kommentera och få svar i direktsändning av mig och av andra som tittar. Det  är till fördel för oss som varelser hävdar jag som kommer att prata mycket om ”varande”.  Jag sa ju att jag håller på med filosofisk friskvård…

Men märkligt nog går det att känna nästan samma känsla av direktsändning även när du tittar i efterhand. Då finns även fördelen att du kan ta paus när det passar dig.  Så välkommen till ett peptalk med Fröken Humla om hur du hittar dina Gympa-superkrafter.

Gympa online

När kan du Hitta dina Gympa-superkrafter?

Onsdag kl 19 den 1 juli sänds Hitta dina Gympa-superkrafter live på YouTube. Därefter ligger det kvar så att du kan ta del av det när det passar dig.

Genväg till dina Gympa-superkrafter

Du som känner att du vill ha ännu mera pepp att få igång dina Gympa-superkrafter och är medlem i lokalföreningen Attention Huddinge-Botkyrka-Salem, du har en fin gåva som bara ligger och väntar på dig. Vår förening har beslutat bjuda dig som är medlem i just vår lokalförening på Hemmagympa online med Fröken Humla resten av sommaren. Ända t o m 31 augusti kan du som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem vara träna NPF-anpassad Hemmagympa online med Fröken Humla alldeles gratis.

Lisel Humla Sitt ner-gympa

Så här får du gratis Gympa-superkrafter

För att få tillgång till Hemmagympa online behöver du anmäla dig och skapa konto på medlemsportalen. Gratis-möjligheten är som sagt bara öppen för dig som är medlem i Attention Huddinge-Botkyrka-Salem. Gör en intresseanmälan här neda så får du en inbjudan till Hemmagympa online där dina Gympa-superkrafter kan aktiveras bara genom att du är med på gympan. Det är den lilla detaljen förstås. Ps. Du behöver inte skriva något i Meddelande rutan om du inte vill. Det är mailadress och namn som är det viktiga. Passa på att ta tillvara den här medlemsförmånen! Just den här sommaren är regelbunden fysisk aktivitet viktigare n någonsin.

[contact-form to=”klubb@attention-hubosa.se” subject=”Hemmagympa online-intresserad”][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea”][/contact-form]

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − elva =