Familje-picknick med Attention i Huddinge
|

Månadsträff med Familje-picknick 1 juni

Sedan några år tillbaka har vi ju Månadsträff första helgfria torsdagen i månaden under terminerna. Och som säsongsfinal i år, våren och försommaren 2023 blir det torsdagen den 1 juni! Som alltid är både du om är medlem och du som ännu inte är medlem välkommen.

Månadsträff med Familje-picknick vid Fullersta Gård

En annan tradition vi har för sista månadsträffen vårterminen är att ha picknick i Fullerstaparken. Den ligger ju så nära vår föreningslokal Rådsalen på Fullerstatorget 4-6 att vi har en nära och bra backup om det skulle regna.

För att hålla samma tider som vanligt är du välkommen när som mellan kl 17.30 – 20.00 till parken framför Fullersta gård.

Attentions temavecka Föräldraskap ger oss en familje-picknick

Nu råkar vår picknick och månadsträff sammanträffa med hela stora Attentions temavecka Föräldraskap. Vad ska vi li lokalföreningen Attention Huddinge-Botkyrka-Salem göra då? Självklart gör vi då vår månadsträff till en familje-picknick. Alla ingår vi i någon form av familjekonstellation där föräldraskap ingår. Så, som vanligt är vi då således alla välkomna!

Alla är välkomna till vår månadsträff med familje-picknick

Det år lätt hänt att ni som har barn, vilket är en vanlig form av familjekonstellation, känner sig i vägen på möten och liknande. Vi hoppas verkligen att ni inte ska känna så inför vår Familje-picknick. Tvärtom hoppas vi att ni och era nära och kära ska känna er extra välkomna precis som ni är vare sig ni ännu har NPF-diagnoser eller ej. Och samma gäller dig som kommer som du är även utan övriga familjemedlemmar.

Vi bjuder och du tar med

Vi som förening bjuder på enkel fika och olika slags dricka, både varm och kall med och utan bubblor. Det just ni vill äta på en picknick tar ni med er själva. Picknick-filt eller likande tar ni självklart också med er.

Tipspromenad och annat skoj

Gräsmattan framför den fina Fullersta gård ger oss frihet och utrymme att vara oss själva en härlig försommarkväll. Vi har till exempel en tipspromenad på gång. Med belöning till alla som genomför den. Vem vet vet vad övrigt skoj vi hittar på. Kanske att några av oss ger oss ut för att Promenera mera med Attention en runda.

Är du ny i sammanhanget?

Vi förstår att det kan vara jobbigt att ta sig till en ny plats eller ett nytt sammanhang första gången. Vi i lokalföreningen Attention Huddinge-Botkyrka.Salem finns för er och det går så bra att höra av sig till oss med funderingar och frågor.

Din lokalförening i Attention

Det är vi det. Och vi hoppas verkligen att ni som ser det här känner att det är lätt att bara hänga på och komma till vår Familje-picknick. Som du är med eller utan övriga familjemedlemmar.

Om du ännu inte är medlem i Riksförbundet Attention, kolla gärna in vad som gäller för att bli medlem här: https://attention.se/bli-medlem/

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − nitton =