Medlemsmöte online
|

Medlemsmöten online våren 2020

Så mycket har ändrats denna vår. Så även vad som gäller för våra medlemsmöten. Nu har vi ett medlemsmöte kvar för våren, onsdag den 20 maj. Enligt plan skulle vi träffast i Broängsgården i Tumba. Men nu gäller ändrade planer. Nu träffas vi online. Det kan till och med vara till fördel för en del av oss. Det kan bli lättare att vara med online än ”offline”.

Så här gör vi våra medlemsmöten online

Vi har letat efter ett enkelt sätt att hålla möten online och har fastnat för tjänsten LiveWebinar. Kanske har du denna vår kommit i kontakt med flera andra tjänster/program för online-möten, t ex Zoom. LiveWebinar påminner om Zoom men är enklare att använda. Hoppas vi…

Vi kör kortare tid för våra online-möten för det kräver ganska mycket koncentration. Vi kör en paus mitt i och du kan också själv ta paus när du vill. Vi öppnar onlinerummet 1o minuter innan mötet börjar så att vi kan hjälpas åt med eventuellt tekniskt strul. Vi spelar inte in medlemsmötena online.

Du kan vara med på olika sätt. Antingen fullt ut med video och ljud till att bara lyssna och kanske chatta.

Länk till medlemsmötet online onsdag kl 19-20 den 20 maj

Här är länken: https://livewebinar.com/475-438-895

Använd webbläsare Chrome, Firefox eller Opera. Safari och Edge brukar krångla. Kör du via mobil/surfplatta se till att du har den stabilt placerad när du ska vara med. En annan sak du kan tänka på är att ha en lugn bakgrund, en vägg utan allt för mycket dekorationer t ex. Bäst ljus får du om du har en lampa/ljuset bakom kameran.

Jag som skriver det här är er klubbmästare Lisel Humla Sjöstedt. Jag har gjort en video och skrivet än mer i detalj om sånt som är bra att veta innan du är med i ett LiveWebinar-möte. Den finns på min egen sajt Urforma.nu. Det är också jag som är värd för vårt medlemsmöte online onsdag den 20 maj.

Jag avslutar med en bild som visar både mig och LiveWebinar. Det är från när jag testar tjänsten och har ett möte med mig själv.

Medlemsmöte online

 

 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + 9 =